Ewa Malmsten Nordell

Hej Ewa heter jag, driver FOTOF’RALLA och samarbetar med NKLT. Här skapar jag bilder till hemsidorna de skapar. På ett NKLT sätt ;) 
Med 25 års erfarenhet kallar jag mig idag för Bildskapare. Det förstärker och förtydligar ordet fotograf så fint. På 90-talet var det exklusivt att vara porträttfotograf med tung mellanformatskamera på stativ och manuell fokus! Då var man unik som fotograf med sin stora kamera som ingen annan förstod sig på! Nu krävs det mer än en tung kamera för att nå fram i det digitala media-bruset ;) 
Låt mig få berätta om ert företag med beskrivande autentiska bilder och porträtt. Låt oss planera bilderna tillsammans och skapa ert unika bildspråk till er nya hemsida. Receptet för det är att träffas i ett första planeringsmöte utan kamera. Vi ses! 
 
”Tillsammans skapar vi Bildvärde”
hälsar Ewa 
 
För mer information om mig och fler exempel på tidigare jobb, besök gärna min hemsida. 

Fotofralla
Område - Stockholm
Login